
Google a lansat o funcție prin care utilizatorii pot bloca invitațiile enervante în Google Calendar, evitând primirea ulterioară de invitații de la respectivii utilizatori.
Blocarea este valabilă pentru toate serviciile Google asociate contului, însă nu acoperă invitațiile venite de la conturi non-Google, pentru care se recomandă blocarea prin Gmail.
Funcția este disponibilă progresiv și gratuit tuturor utilizatorilor, inclusiv celor din Google Workspace.